Politika Privatnosti

Pregled

U GRAFIKART nastojimo održati povjerenje naših posjetitelja na našu web stranicu. Konkretno, želimo da znate da nesporazumi nisu u poslu prodaje, iznajmljivanja ili trgovanja popisima e-pošte s drugim tvrtkama i tvrtkama u marketinške svrhe. U ovim Pravilima o privatnosti pružili smo mnogo detaljnih informacija o tome kada i zašto prikupljamo vaše osobne podatke, kako ih koristimo, ograničene uvjete pod kojima ih možemo otkriti drugima i kako ih čuvamo.

Ova politika pruža informacije o:

 • kako koristimo vaše podatke;
 • koje osobne podatke prikupljamo;
 • kako osiguravamo održavanje vaše privatnosti; i
 • vaša zakonska prava koja se odnose na vaše osobne podatke kako koristimo vaše podatke

Kako koristimo vaše podtke

Generalno

GRAFIKART koristi vaše osobne podatke da bi mogli:

 • to pružiti vam robu i usluge;
 • izraditi prilagođenu web-lokaciju;
 • pružiti Vam oglas u skladu s vašim interesima; ali možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku, u pisanom obliku putem e-maila na [email protected] i zatražiti uklanjanje s naše mailing liste;
 • upravljati bilo kojim registriranim korisničkim računom koji imate kod nas;
 • to obraditi vašu rezervaciju;
 • potvrditi svoj identitet;
 • s vašim ugovorom, da vas elektronski kontaktira o promotivnim ponudama i proizvodima i uslugama za koje mislimo da bi vas mogli zanimati;
 • omogućiti GRAFIKART za upravljanje interakcijama s korisnicima; i
 • gdje imamo zakonsko pravo ili dužnost koristiti ili otkriti vaše podatke (na primjer u vezi s istragom od strane javne vlasti ili u pravnom sporu), ali ograničeni smo samo na potrebne informacije koje smo dužni pružiti.

Promotivna komunikacija

GRAFIKART koristi vaše osobne podatke za potrebe elektroničkog marketinga (uz Vaš pristanak) i može vam poslati newsletter kako bi vas obavijestio o najnovijim ponudama.

GRAFIKART ima za cilj da vas informira o proizvodima i uslugama koje su od interesa za vas kao pojedinca.

Imate pravo odustati od primanja promotivnih komunikacija u bilo koje vrijeme:

 1. mijenjanje marketinških postavki putem Mailchimp računa;
 2. korištenje jednostavne poveznice “odjava” u porukama e-pošte ili “STOP” za tekstove; i / ili
 3. kontaktiranje GRAFIKART putem kontaktnih kanala navedenih u ovoj politici.

Oglašavanje putem web-bannera

Ako posjetite naše web-stranice, tijekom pregledavanja drugih web-mjesta možete primati personalizirane banner oglase. Sve reklame na bankovnom računu odnose se na proizvode koje ste pregledali dok pregledavate naše web-lokacije na računalu ili drugim uređajima.

Ove reklame pruža GRAFIKART putem vodećih specijaliziranih pružatelja usluga putem „kolačića“ koji se nalaze na vašem računalu ili drugim uređajima (vidi daljnje informacije o korištenju kolačića na internetskoj stranici Politika Kolačića).

Mailing liste

Kao dio procesa registracije za naš mjesečni e-bilten prikupljamo osobne podatke. Te podatke koristimo iz nekoliko razloga: da vam ispričamo o našim uslugama / proizvodima o kojima ste nas zamolili; kontaktirati vas ako trebamo dobiti ili pružiti dodatne informacije; provjeriti naše zapise.

Koristimo davatelja usluga treće strane, MailChimp, za isporuku našeg newslettera. Prikupljamo statističke podatke o otvaranju e-pošte i klikovima pomoću standardnih tehnologija koje nam pomažu pratiti i poboljšavati naš e-bilten. Više informacija potražite u obavijesti o privatnosti za MailChimp MailChimp’s privacy notice. Možete se odjaviti na općenitu e-poštu bilo kada klikom na vezu za odjavu na dnu bilo koje od naših e-poruka ili slanjem e-pošte našem službeniku za zaštitu podataka na [email protected]

Mi ne iznajmljujemo ili ne prodajemo popise e-pošte s drugim organizacijama i tvrtkama, koristimo vaše osobne podatke ograničene na potrebne informacije za željenu svrhu i to samo za naše potrebe. Čak ni u našem poduzeću nemaju svi zaposlenici pristup vašim podacima, ali je ograničen samo na službenika za zaštitu podataka i zaposlenike koje on ovlasti, tako da ćemo dati sve od sebe kako bismo zadržali tajnost svih osobnih podataka.

Dijeljenje podataka s trećim stranama

Naši pružatelji usluga i dobavljači

Kako bismo vam omogućili određene usluge, možda ćemo morati podijeliti vaše osobne podatke s nekim od naših servisnih partnera. To uključuje IT, pružatelje usluga isporuke i marketinga.

GRAFIKART dopušta samo svojim davateljima usluga da obrađuju vaše osobne podatke kada potvrdimo da primjenjuju odgovarajuću zaštitu podataka i sigurnosne kontrole. Također, namećemo ugovorne obveze pružateljima usluga koji se odnose na zaštitu podataka i sigurnost, što znači da oni mogu koristiti vaše podatke samo za pružanje usluga GRAFIKART i vama i za druge svrhe.

Ostale treće strane

Osim naših pružatelja usluga i službenika za zaštitu podataka, GRAFIKART neće otkriti vaše osobne podatke trećim osobama niti drugim zaposlenicima GRAFIKART (osim ovlaštenih zaposlenika), osim kako je navedeno u nastavku. Nikada nećemo prodati ili iznajmiti naše podatke o klijentima drugim organizacijama u marketinške svrhe. Isto tako, kada netko posjeti www.grafikart.hr ili bilo koju drugu poddomenu, koristimo uslugu treće strane, Google Analytics, za prikupljanje standardnih internetskih dnevnika i pojedinosti o obrascima ponašanja posjetitelja. To radimo kako bismo saznali stvari kao što je broj posjetitelja na različitim dijelovima web-lokacije. Ove se informacije obrađuju samo na način koji nikoga ne identificira. Mi ne radimo i ne dopuštamo Googleu, da pokuša saznati identitete posjetitelja naše web-lokacije.

Vaše podatke možemo dijeliti s:

 • kreditne referentne agencije gdje je to potrebno za kartična plaćanja;
 • vladina tijela, regulatorna tijela, agencije za provedbu zakona, sudovi / osiguravajuća društva i osiguravatelji u kojima smo dužni to učiniti:
  • poštivati naše zakonske obveze;
  • ostvariti naša zakonska prava (na primjer u sudskim predmetima);
  • za sprječavanje, otkrivanje, istragu zločina ili kazneni progon počinitelja; i
  • za zaštitu naših zaposlenika i kupaca.

Koristimo te usluge trećih strana:

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Vaše podatke nećemo zadržati duže nego što je potrebno za svrhe navedene u ovom Pravilniku. Različita razdoblja čuvanja primjenjuju se za različite vrste podataka, no najduže što ćemo obično imati osobne podatke je 6 godina.

Informacije iz drugih izvora

Možemo dobiti informacije, uključujući osobne podatke, od trećih strana i drugih izvora osim usluge, kao što su naši partneri, oglašivači i integrirane usluge. Ako kombiniramo ili povezujemo informacije iz drugih izvora s osobnim podacima koje prikupljamo putem usluge, kombinirane informacije tretiramo kao osobne podatke u skladu s ovom politikom privatnosti.

Kome otkrivamo informacije

Osim kako je opisano u ovoj politici privatnosti, nećemo namjerno otkrivati osobne podatke ili podatke o klijentu koje prikupljamo ili pohranjujemo na usluzi trećim stranama bez pristanka odgovarajućeg posjetitelja, korisnika ili klijenta. Možemo otkriti informacije trećim osobama ako pristanete da to učinimo, kao i u sljedećim okolnostima.

Osobni podaci koje ste poslali u procesu registracije podliježu ovoj politici privatnosti.

Ako se ne slažete s uvjetima ove Obavijesti o privatnosti, nemojte koristiti Uslugu.

Pružatelji usluga

Surađujemo s trećim pružateljima usluga koji pružaju web stranice, razvoj aplikacija, hosting, održavanje i druge usluge za nas. Ove treće strane mogu imati pristup ili obraditi osobne podatke ili podatke klijenta kao dio pružanja tih usluga za nas. Podatke koji se pružaju tim pružateljima usluga ograničavamo onom koja im je razumno potrebna za obavljanje njihovih funkcija, a naši ugovori s njima zahtijevaju da čuvaju tajnost takvih informacija.

Provedba zakona, pravni postupak i sukladnost

Možemo otkriti osobne podatke ili druge informacije ako to zahtijevaju zakoni ili u dobroj vjeri uvjerenje da je takva radnja nužna kako bi se uskladili s važećim zakonima, kao odgovor na pravovaljani sudski nalog, sudski nalog ili sudski nalog ili nalog države, ili na drugi način surađivati s tijelima za provedbu zakona ili drugim vladinim agencijama.

Također zadržavamo pravo otkrivanja osobnih podataka ili drugih informacija za koje vjerujemo da su, u dobroj vjeri, prikladne ili potrebne za (i) poduzimanje mjera opreza protiv odgovornosti, (ii) zaštite sebe ili drugih od lažnih, uvredljivih ili nezakonitih uporaba ili aktivnosti , (iii) istražiti i obraniti se od bilo kakvih potraživanja ili navoda treće strane, (iv) zaštititi sigurnost ili integritet Usluge te sve objekte ili opremu koja se koristi za dostupnost Usluge, ili (v) zaštititi našu imovinu ili druge pravne prava, provoditi naše ugovore ili štititi prava, imovinu ili sigurnost drugih.

Podaci o izdavanju karata

Kada kupite ulaznicu (ili karte), robu, VIP stolni bon putem GRAFIKART osobno, putem telefona, e-maila ili putem interneta, vaše ime, podaci o adresi, e-mail i kontakt broj bit će pohranjeni u našoj bazi podataka. Budite sigurni da vaše osobne podatke ne dijelimo ni s jednom drugom tvrtkom bez vašeg pristanka.

Promjene u vlasništvu

Informacije o korisnicima i posjetiteljima, uključujući osobne podatke, mogu se otkriti i na drugi način prenijeti na stjecatelja, nasljednika ili opunomoćenika kao dio bilo kojeg spajanja, stjecanja, financiranja duga, prodaje imovine ili slične transakcije, kao i u slučaju insolventnost, stečaj ili stečajni postupak u kojem se informacije prenose jednoj ili više trećih strana kao jedna od naših poslovnih sredstava i samo ako se primatelj Korisnika ili Podaci o posjetitelju obvezuje na Pravila o privatnosti koja imaju uvjete koji su u skladu s ovom politikom privatnosti.

Klijentski podaci mogu biti fizički ili elektronički preneseni na stjecatelja, ili nasljednika ili opunomoćenika u sklopu bilo kojeg spajanja, stjecanja, financiranja duga, prodaje imovine ili slične transakcije, kao i u slučaju insolventnosti, stečaja ili stečaja u koje se informacije prenose jednoj ili više trećih strana kao jedna od naših poslovnih sredstava, isključivo u svrhu nastavka rada Usluge, i samo ako primatelj klijentovih podataka preuzme politiku privatnosti koja ima uvjete koji su u skladu s ovom politikom privatnosti.

Pristup, ispravak, brisanje

Poštujemo vaša prava na privatnost i pružamo vam razuman pristup osobnim podacima koje ste možda dali putem vašeg korištenja usluga. Ako želite pristupiti ili izmijeniti bilo koje druge Osobne podatke koje držimo o vama, ili zatražiti da izbrišemo ili prenesemo bilo koju informaciju o vama koju smo dobili od integrirane usluge, možete nas kontaktirati putem e-pošte na  [email protected]. Na vaš zahtjev, u našoj bazi podataka bilo bi upućeno na vas izbrisano ili blokirano.

Gdje god je to moguće, tražit ćemo vašu prethodnu suglasnost za prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka, koje uvijek možete odbiti. Možete odbiti dijeljenje određenih osobnih podataka s nama, u tom slučaju možda vam nećemo moći dati neke značajke i funkcionalnost Usluge.

U bilo kojem trenutku možete se protiviti obradi vaših osobnih podataka, iz opravdanih razloga, osim ako je drugačije dopušteno važećim zakonom. Ako smatrate da je vaše pravo na privatnost dodijeljeno primjenjivim zakonima o zaštiti podataka, prekršite, molimo kontaktirajte GRAFIKART Službu za zaštitu podataka putem e-pošte [email protected] .

Ova se odredba ne odnosi na osobne podatke koji su dio podataka klijenta. U tom slučaju, upravljanje klijentovim podacima podliježe klijentovim vlastitim pravilima o privatnosti, a svaki zahtjev za pristupom, ispravkom ili brisanjem treba uputiti klijentu koji je odgovoran za prijenos i pohranjivanje takvih podataka u Uslugu.

Pristup vašim osobnim podacima

Imate pravo pregledati, izmijeniti ili izbrisati osobne podatke koje držimo. Pošaljite svoj upit našem službeniku za zaštitu podataka [email protected] .

Izmjene i ažuriranja ove politike privatnosti

Povremeno posjetite ovu stranicu kako biste bili svjesni bilo kakvih izmjena u ovom pravilniku, koje možemo povremeno ažurirati. Ako izmijenimo Pravila, učinit ćemo je dostupnom putem Usluga i navesti datum zadnje revizije te će biti u skladu s važećim zakonom. Vaše daljnje korištenje Usluga nakon što je revidirana politika postala djelotvorna ukazuje na to da ste pročitali, razumjeli i prihvatili trenutnu verziju Pravila.

Kako nas kontaktirati

Molimo Vas da nam se obratite s bilo kakvim pitanjima ili komentarima u vezi s ovim Pravilima, vašim osobnim podacima, našom praksom korištenja i otkrivanja ili vašim izborom pristanka putem e-maila na  [email protected]. Ako imate bilo kakvih nedoumica ili pritužbi u vezi s ovim Pravilnikom ili vašim osobnim podacima, možete se obratiti službi za zaštitu podataka GRAFIKART putem e-pošte na [email protected].